Naša zgodba

V hladni jeseni se je porodila potreba po vrtnem kurišču, ki bi bilo drugačno in ne bi bilo dolgočasno oblikovano. Po dolgi razpravi smo ugotovili, da nam edino preostane, da naredimo svojega. Po nekoliko neprespanih nočeh smo narisali par skic. Izdelali smo nekaj prototipov in kurišče je začelo dobivati obliko. S svojim delom smo postopoma postajali zadovoljni. Pokazali smo ga tudi drugim, ki so bili prav tako navdušeni nad njim, zato smo se odločili, da ga začnemo proizvajati.

VRTNO KURIŠČE - STYLE 890, Z NOGAMI


VRTNO KURIŠČE - STYLE 890, Z NOGAMI + MREŽA ZA PEČENJE Ø 54


 OKROGLA MREŽA ZA PEČENJE

Okrogla rešetka je narejena je iz najkvalitetnejše ognjeodporne kotlovske pločevine, kar zagotavlja da se zadrži in ohranja visoka temperatura peke. Zaradi ravne površine je lahka za čiščenje.


PloČevinast sač

So na voljo v različnih velikostih za različno število jedcev. Narejeni so iz najkakovostnejše kotlovske pločevine, kar omogoča enakomerno peko.


Vrtno kurišče je zelo primerno za pripravo hrane v saču.


VRTNO KURIŠČE - STRONG FIRE - R2

Vrtno kurišče Strong fire je narejeno za prave ljubitelje peke na žaru, ob katerem si lahko pričarajo nepozabna doživetja. Ker danes hočemo preživeti prosti čas kar najdlje v naravi in na svojem vrtu, tudi radi jemo zunaj. Zato se nam je porodila ideja, da vrtno kurišče opremimo z mrežo in ploščo za pečenje na žaru, ki sta nastavljivi po višini in ju je mogoče obračati stran od ognja. Takšno vrtno kurišče omogoča nešteto užitkov ob ognju in pripravi slastnih obrokov.

STRONG FIRE - R2


Dodatna oprema:

STOJALO ZA KOTLIČEK ZA ŽAR STRONG FIRE


Primeri različnih kombinacij.


Tags: odprti ogenj
KOTLOVINA GORENC
Okusna jed, ki je del repertuarja vsakega pravega žar mojstra....
RIB EYE STEAK SANDWICHES RECIPE
Pripravite žar. Popoprajte in posolite zrezek iz obeh strani. Ko je žar dovolj vroč, popečemo zrezek iz obeh strani.......