Kuhalniki / Gorilniki

Plinski kuhalniki Gorenc soprojektirani za uporabo na prostem. Opremjeni so z močnimi gorilniki, ki omogočajo pripravo jedi na hiter način. 

Plinski gorilniki Gorenc serije G1 in G2 so narejeni iz sive litine, ki zagotavlja dolgo življensko dobo izdelka.


Gorenc BBQ, Wok kuhalniki

Wok plinski gorilnik Gorenc z mocjo 3.3kW ima vgrajeno varovanje in je projektiran s posebnim plinski gorilnikom s trikrožnim plamenom, ki segreva posodo z večjo mocjo, kar omogoca pripravo jedi v nekaj minutah. Priprava hrane v voku je preprosta, zdrava in zelo okusna. Zelenjava bo ostala hrustljava in ravno prav kuhana, ohranila bo tudi več vitaminov, mineralov in ostalih hranljivih snovi kot sicer.

Gorenc Kuhalniki

Plinski kuhalniki Gorenc so projektirani za uporabo na prostem. Opremljeni so z močnimi gorilniki po 3kW, kar omogoča pripravo jedi na hiter način.

Gorenc BBQ, Gorilnik G1

Plinski gorilniki Gorenc serije G1 so celoletno uporabni. Primerni so za gretje različnih posod in plošč za peko hrane. Z njimi se lahko kuha marmelado, pasterizira sok, naredi pošten lovski golaž ali pa se jih postavi pod ploščo za peko in naredi odličen piknik, na katerem se goste zapeljuje z slastnimi jedni iz žara.

Gorenc BBQ, Gorilniki G2

Plinski gorilniki Gorenc serije G2 so narejeni iz sive litine, ki zagotavlja dolgo življensko dobo izdelka. Moč gorilnika je 14kW. Gorilnik je visoke kakovosti in izpolnjuje mednarodne standarde.

Uporaba: za industrijske namene, primerni za gretje posod volumna, večjega od 80 litrov.