Catering

V našem prodajnem programu imamo široko ponudbo izdelkov, primernih za catering, veselice ali pogostitev večjih družb. S temi izdelki ne boste imeli težav s pripravo večjih količine hrane.


Gorenc BBQ, plinski žari

Plinski žari Gorenc za catering so zasnovani za pripravo večjih količin hrane. S temi žari ne boste imeli problemov s pogostitvijo večjega števila gostov.

Gorenc BBQ, plinski žari z varovanjem

Žari v tem segmentu so opremljeni z termovarovalom. Plinski žari Gorenc za catering so zasnovani za pripravo večjih količin hrane. S temi žari ne boste imeli problemov s pogostivijo večjega števila gostov.

Gorenc BBQ, vojaški žar

Vojaški žar je zasnovan za pripravo večjih količin hrane. Ima debelo litoželezno ploščo, kar omogoča kvalitetno pripravo jedi, kot so npr. paelle, rižote, pražen krompir,...

GORENC BBQ, CATERING VOK

Catering vok žar je zasnovan za pripravo večjih količin hrane. Ima debelo pločevinasto ploščo, kar omogoča kvalitetno pripravo jedi....

Gorenc BBQ, žar za kotlovino

Posebnost kotlovine je v tem, da se meso in zelenjava izmenicno pražita in dušita v soku, nato pa se ju odlaga na zunanji rob plošče, da ostane jed lepo topla.

Gorenc BBQ, kotlički

Kotlički Gorenc za catering so zasnovani za pripravo večjih količin hrane. S temi kotlički ne boste imeli problemov s pogostitvijo večjega števila gostov. Kotiček je narejen iz enega samega kosa kovine, kar zagotavlja, da so visoke temperature kuhanja ohranjene.

Gorenc BBQ, pločevinaste plošče

Pločevinaste plošče so izdelane iz najkakovostnejše jeklene ognjeodporne kotlovske pločevine.

Gorenc BBQ, litoželezne plošče

Litoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature pečenja ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. 

Gorenc BBQ, peke

Pločevinasta peka Gorenc za catering je zasnovana za pripravo večjih količin hrane. Narejena je iz najkakovostnejše kotlovske pločevine, kar omogoča enakomerno peko.