Catering

V našem prodajnem programu imamo široko ponudbo izdelkov, primernih za catering, veselice ali pogostitev večjih družb. S temi izdelki ne boste imeli težav s pripravo večjih količine hrane.


Gorenc BBQ, plinski žari

Plinski žari Gorenc za catering so zasnovani za pripravo večjih količin hrane. S temi žari ne boste imeli problemov s pogostitvijo večjega števila gostov.
Izvedi več

Gorenc BBQ, plinski žari z varovanjem

Žari v tem segmentu so opremljeni z termovarovalom. Plinski žari Gorenc za catering so zasnovani za pripravo večjih količin hrane. S temi žari ne boste imeli problemov s pogostivijo večjega števila gostov.


Izvedi več

Gorenc BBQ, vojaški žar

Vojaški žar je zasnovan za pripravo večjih količin hrane. Ima debelo litoželezno ploščo, kar omogoča kvalitetno pripravo jedi, kot so npr. paelle, rižote, pražen krompir,...
Izvedi več

GORENC BBQ, CATERING VOK

Catering vok žar je zasnovan za pripravo večjih količin hrane. Ima debelo pločevinasto ploščo, kar omogoča kvalitetno pripravo jedi....


Izvedi več

Gorenc BBQ, žar za kotlovino

Posebnost kotlovine je v tem, da se meso in zelenjava izmenicno pražita in dušita v soku, nato pa se ju odlaga na zunanji rob plošče, da ostane jed lepo topla.
Izvedi več