Žari na oglje

Želite speči meso tako dobro, kot so znali naši dedje, pradedje in prapradedje? Potem se prepustite ognju in žerjavici, da vas zapeljeta z omamnim vonjem po dimu in začarata z odličnim okusom pečenih jedi.

Velik razpon Gorenc BBQ opreme za odprti ogenj vam omogoča različne načine kuhanja in peke na odprtem ognju.


Gorenc BBQ, VRTNO KURIŠČE

Gorenc BBQ, Fireplace-BBQ

Fireplace-BBQ žar na drva je minimalistično oblikovan, čar njegove lepote pa leži v enostavnosti. Opremljen je z odstranljivo rešetko za peko in priročnim orodjem.

Gorenc BBQ, Vok

Priprava hrane v voku je preprosta, zdrava in zelo okusna. Zelenjava bo ostala hrustljava in ravno prav kuhana, ohranila bo tudi več vitaminov, mineralov in ostalih hranljivih snovi kot sicer. 

Gorenc BBQ, V-GRILL

V-GRILL žar na drva je minimalistično oblikovan, čar njegove lepote pa leži v enostavni montaži brez orodja. 

Žari na oglje Beefer grill

Žari na oglje Beefer grill z nogami

Gorenc BBQ, vulcano rešetka

Vulcano rešetka je primerna za uporabo v vrtnem kaminu. Narejena je iz najkvalitetnejše ognjeodporne kotlovske pločevine, kar zagotavlja da se zadrži in ohranja visoka temperatura peke. Zaradi ravne površine je lahka za čiščenje.

Gorenc BBQ, okrogla rešetka

Okrogla rešetka je primerna za uporabo v vrtnem kaminu. Narejena je iz najkvalitetnejše ognjeodporne kotlovske pločevine, kar zagotavlja da se zadrži in ohranja visoka temperatura peke. Zaradi ravne površine je lahka za čiščenje.

Navtika

Vsem jadralcem in ljubiteljem morja nudimo žar, izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Lahko ga hitro in enostavno montirate na različne vrste ograj na jadrnicah, barkah ali čolnih. Izberite svojega in pokažite, da ste lahko mojster jadranja in pečenja v enem!

Gorenc BBQ, litoželezni sač

Narejen iz najkakovostnejšega litega železa. Je izredno robusten in vzdržjiv, in v njem se vsaka jed zelo dobro speče.

Gorenc BBQ, pločevinasti sači

So na voljo v različnih velikostih za različno število jedcev. Narejeni so iz najkakovostnejše kotlovske pločevine, kar omogoča enakomerno peko.

Gorenc BBQ, kotlički z visečim stojalom

Kotliček je narejen iz najkakovostnejšega litega železa in v njem se vsaka jed dobro skuha. Narejen je iz enega samega kosa kovine, kar zagotavlja, da so ohranjene visoke temperature kuhanja, zaradi česar ga boste uporabljali pogosto in z veseljem.

Gorenc BBQ, kotlički z okroglim stojalom

Kotliček je zaradi okroglega stojala zelo priročen za uporabo v vrtnem kaminu. Narejen je iz najkakovostnejšega litega železa, in v njem se vsaka jed zelo dobro skuha. 

Gorenc BBQ, kotlički brez stojala

Kotliček je narejen iz najkakovostnejšega litega železa in v njem se vsaka jed dobro skuha. Oblikovan je iz enega samega kosa kovine, kar zagotavlja, da so ohranjene visoke temperature kuhanja.