Gorenc BBQ, litoželezne plošče

Gorenc BBQ, litoželezne plošče

Litoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost peke ali kuhanja obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.

Litoželezna plošča 26x40 - ravna
Prednosti litoželeznih plošč GorencLitoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.Litoželez..
33.60€ Brez DDV: 27.54€
Litoželezna plošča 26x40 - rebrasta
Gorenc BBQ, rebrasta plošča Primerna za tiste, ki radi pečejo z minimalno količino olja. Lastnost rebraste plošče je da olje zaradi reber odteče daje hrani videz peke na žaru...
33.60€ Brez DDV: 27.54€
Litoželezna plošča 40x40 - ravna
Prednosti litoželeznih plošč Gorenc Litoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.Litož..
43.99€ Brez DDV: 36.06€
Litoželezna plošča 40 x 40 - rebrasta
Gorenc BBQ, rebrasta plošča Primerna za tiste, ki radi pečejo z minimalno količino olja. Lastnost rebraste plošče je da olje zaradi reber odteče daje hrani videz peke na žaru. ..
43.99€ Brez DDV: 36.06€
Litoželezna plošča 35x39 globoka z ročaji
Litoželezna plošča 35x39 globoka z ročajiLitoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.Lit..
39.99€ Brez DDV: 32.78€
Litoželezna plošča fi 38 obojestranska gladka - rebrasta
Litoželezna plošča premera 38 cm obojestranskaLitoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoleti..
62.90€ Brez DDV: 51.56€
Litoželezna plošča fi 30
Okrogla litoželezna plošča premera 30 cmLitoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.Lito..
29.99€ Brez DDV: 24.58€
Litoželezna plošča fi 37
Okrogla litoželezna plošča premera 37 cmLitoželezne plošče so odlite iz enega samega kosa kovine. Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature peke ali kuhanja, s čimer se zelo izboljša kakovost obrokov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje in peko že več stoletij.Lito..
42.99€ Brez DDV: 35.24€
Prikazanih 1 do 8 od 8 (1 Strani)