Plinski žari

Plinski žari Gorenc so enostavni ter varni za uporabo, in vam ponujajo najlažji način za pripravo zdrave in raznolike hrane, kot je meso, ribe, zelenjava, sadje, in sladice.

Želimo vam omogočiti, da s široko paleto nabora in kombinacij sestavite ali izberete žar, ki najbolj ustreza vašemu načinu priprave hrane.


Gorenc BBQ, Elegance

Žar Gorenc Elegance omogoča zdrav način priprave hrane in je primeren tako za velike kot male mojstre. Plošča za pečenje je narejena iz 5mm debele jeklene ognjeodporne kotlovske pločevine in je enostavna za čiščenje.

Gorenc BBQ, Elegance Lid

Plinski žari serije Elegance LID - so opremljeni z INOX pokrovom. Peka na žarih Elegance vam omogoča pripravo hrane na zdrav in raznolik način. Žari so zasnovani za slastno pripravo različne hrane: mesa, rib, zelenjave, sadja ...

Gorenc BBQ, Lotus, Fe

Gorenc BBQ, Lotus, Kombiniran

Primerna kombinacija za tiste ki radi pečejo z malo olja na plošči z kanalom z odtekom olja. In hkrati ker imajo omogoče globoka plošča pripravo raznih omak ali pečenje krompirja ali rib v olju.

Gorenc BBQ, žari serije Gurman

Peka ali kuhanje na žarih GURMAN vam omogoča pripravo hrane na zdrav in raznolik način. Žari so zasnovani za slastno pripravo različne hrane: mesa, rib, zelenjave, sadja ...

Gorenc BBQ, žari serije Vulcano

Izberite žar na lavo in goste navdušite z vulkansko eksplozijo slastnih okusov! 
Zasnova je preprosto učinkovita: vulkanske kamne segrevajo plameni plinskih gorilnikov. Segreto kamenje nato enakomerno in učinkovito oddaja toploto na rešetko, na katero postavimo izbrana živila. Ti žari so enostavni za uporabo.